WR179

Unieke vergaderlocatie van BeterBesluit®

Droogvallen en vergaderen maar

Unieke vergaderlocatie

Fok

Unieke vergaderlocatie

De Wieringer Aak WR179 is in 1914 gebouwd in Hindeloopen. Het is een oude vissersboot die voer op de Zuiderzee en de Waddenzee. De ruim honderdtien jaar oude dame van eikenhout ligt in Den Oever. Stapje voor stapje restaureren we het schip en tussendoor vaart ze op het IJsselmeer of de Waddenzee.


Op 17  september kun je mee op een stilte-droogvaldag vanuit de thuishaven Den Oever.


De WR179 is een zeilboot en ze is voorzien van een langzaamloper, met een uniek plofgeluid.   Vergaderen op het wad

Teambuilding

Wil je met je team een keertje echt ergens anders vergaderen, boek dan een tocht op dit schip.


Een dag aan boord bestaat naast varen uit een rustmoment om te kunnen overleggen. We gooien het anker uit, of zoeken een aanlegplek om prettig en met focus met elkaar te kunnen vergaderen.


Wil je naast teambuilding ook leren om efficiënter te vergaderen kies dan de optie om de teamdag uit te breiden met een training BeterBesluit®. 


 

Unieke vergadermethode BeterBesluit®

Gelijkwaardig samenwerken

Onze methode om gelijkwaardig samen te werken heet BeterBesluit®.

De besluiten die we nemen doen we met consent, dat betekent dat niemand meer een bezwaar heeft.


De methode zorgt voor draagvlak. Naast besluiten nemen leer je ook hoe de structuur van een vergadering helpt om efficiënter te vergaderen.


Communicatie is erg belangrijk voor een prettige samenwerking. Constructieve feedback geven en ontvangen vanuit verbindende communicatie zijn elementen die je toe gaat passen. 


Werk je al met de methode en heb je behoefte aan een verdiepende training dan biedt een maattraining op de WR179 een unieke kans om je als team helemaal onder te dompelen in deze werkwijze, letterlijk los uit de dagelijkse routine.

Wieringeraak als vergaderlocatie

Dagtocht of meerdaagse reis

Op dagtochten kunnen maximaal 8 personen mee. Samen met de schipper en de BeterBesluit®-trainer zorgen we voor een gezellige zeildag en dat het schip veilig de thuishaven weer bereikt. Leren door te doen. De afspraken die we met elkaar maken over bijvoorbeeld de taakverdeling nemen we met consent.


Ook is het mogelijk om met een kleine groep een meerdaagse training BeterBesluit® te volgen op het schip. Er zijn vier slaapplaatsen voor gasten op het schip, twee wat kleinere kooien in de voorpunt en een twijfelaar en eenpersoons bed in het vooronder, waar ook de keuken, een houtkachel en het toilet te vinden zijn. 


Bij een meerdaagse reis is het (als de weersomstandigheden het toelaten) ook mogelijk om droog te vallen op het wad. Een unieke belevenis in een stuk ongerepte natuur.